CEPOS morgen netværket var så venlige at invitere mig til at fortælle om Johan Wedel Nielsens og min kronik i Politiken om havbrug. Se min præsentation om Havbrug – det forsømte erhvervseventyr:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Det fik Jonas Herby til at invitere mig til en podcast om regelstaten, episode 70.

Vi kommer godt rundt om emnet, men hvor jeg dog fremhæver at det næppe er reglerne, der forhindrer fremme af havbrug, men derimod manglende politisk vilje, endnu et eksempel på at grove politikfejl forhindrer en udvikling, der er til ganv for både økonomi, natur, miljø og klima

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

AI Chatbot Avatar