Ted Nordhaus & Michael Shellenberger har begået en fantastisk artikel om miljøfanatismen:

“We, the most secure, affluent, and thoroughly modern human beings to have ever lived upon the planet, must abandon both the dark, zero-sum Malthusian visions and the idealized and nostalgic fantasies for a simpler, more bucolic past in which humans lived in harmony with Nature.”

Jo vist, de rammer da helt ved siden af med punkt 11: Massiv statsintervention som forudsætning for nye teknologiske gennembrud. De kommer med nogle gode eksempler, men glemmer at nævne alle de gange, hvor staterne har satset forkert. Men læs artiklen.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.